Openingstijden

Onze dierenkliniek is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur. Er zijn geen avond-spreekuren.
Buiten de openingstijden (dus avond, nacht in het weekeinde en op feestdagen) wordt de dienst door één van de dierenartsen van onze praktijk vervuld (heel af en toe kunt u worden doorgeschakeld naar een collega van DK Emmeloord), maar het telefoonnummer is altijd hetzelfde: 0514-564433.

Afspraak maken

Tijdens de openingsuren kunt u telefonisch of aan de balie een afspraak maken voor de behandeling van uw huisdier. Prettig voor u, voor uw huisdier en voor ons.

Contact

Vissersburen 1 (naast de R.K.-kerk en de Hema in het centrum van Lemmer)
8531 EB Lemmer
telefoon 0514 - 564433
email (Of ga naar onze Contact pagina)

Alles voor je huisdier hebben we nu ook online!

De Nederlandse dierenartsen hebben de eigen webshop Doc&Booff gelanceerd. Wij zijn hierbij ook aangesloten via STORE4PETS.nl. Op Doc&Booff is alles verkrijgbaar wat nodig is voor je gezelschapsdier; van onderhoudsvoeding, speciale voedingen en diëten, vlooienmiddelen, manden tot en met vele speeltjes. Uiteraard met belangrijke praktische tips en adviezen voor het welzijn en de gezondheid van het dier.

Haal je bestelling bij ons af of laat het thuisbezorgen

Je kunt zelf kiezen waar je je bestelling laat bezorgen. Bij een bestelling vanaf € 29,50 wordt het pakketje gratis thuisbezorgd. Maar het is ook mogelijk om je online bestelling op onze praktijk af te halen. Je betaalt dan nooit bezorgkosten, kiest je eigen afhaalmoment en als je nog vragen het kun je ze gelijk aan ons stellen!  

Zorg en vertrouwen

Wij beseffen maar al te goed dat de zorg van je huisdier iets is wat gepaard gaat met vertrouwen. Daarom kun je voor ieder dier een speciaal dierenprofiel opstellen en ons toegang geven tot je gegevens. Dankzij dit dierenprofiel krijg je handige tips en adviezen over hoe je jouw dier gelukkig en gezond houdt gedurende alle levensfasen. Wij gaan voor de juiste zorg net dat stapje verder.
Welkom bij Doc&Booff.
Ga dus naar www.docbooff.nl om gemakkelijk en veilig alles te bestellen wat je nodig hebt voor jouw huisdier. Wij bieden je scherpe prijzen, goede kwaliteit en een actueel aanbod. Aangevuld met betrouwbare informatie, tips en adviezen gebaseerd op onze kennis en ervaring.

Het assortiment wordt verder uitgebreid

Met ruim 8.500 producten is Doc&Booff nu al een van de meest complete webshops in de dierenbranche. Maar we zitten niet stil: in de komende twee maanden wordt er kritisch gekeken naar het huidige assortiment en zal het worden uitgebreid met dieetvoeders en dierenarts-specifieke producten (zonder recept). Denk hierbij aan premium merken hondenvoer, de betere antivlooien en -tekenmiddelen en gezondheidsproducten.

© 2016 Dierenkliniek Vrieselaar
Vissersburen 1
8531 EB Lemmer
0514 - 564433
Contact-formulier

Leerzaam en leuk om te doen:
DIERENQUIZ
PAARDENQUIZ
Het is vandaag