WELKOM BIJ Dierenkliniek Lemmer

Al generaties lang zorgzaam voor uw huisdieren.

Uitzonderlijke Dierenverzorging

Onze moderne dierenartsenpraktijk ligt in het centrum van Lemmer direct naast de R.K.-kerk en de Hema en beschikt over eigen parkeerplaatsen.
Spoedgevallen / Avond / Nacht / Weekeinde
Voor spoedeisende gevallen zijn wij dag en nacht bereikbaar, ook in het weekeinde en op feestdagen.

Over Ons

Dierenkliniek Vrieselaar en Dierenartsenpraktijk ZuidWest Friesland hebben besloten om vanaf 1 mei 2024 met zijn allen verder te gaan op 1 locatie, aan de Vissersburen 1 in Lemmer. We gaan verder onder de naam Dierenkliniek Lemmer. Wij zijn erg blij dat we deze mooie stap kunnen zetten!
Later in het jaar volgt er een open dag.

Once Service

Ontmoet het team

Afrien Smaling

Ik werk sinds 1993 als dierenarts in deze dierenartsenpraktijk in Lemmer. In het begin heb ik met veel plezier zowel het buiten – als het binnenwerk gedaan. De laatste jaren ben ik me steeds meer gaan toeleggen op de gezelschapsdieren. Het mooie daarvan is dat je vaak meer onderzoek en operaties kan doen dan bij de koeien en schapen in de buitenpraktijk zodat je betere diagnoses kan stellen. Ik kan dit werk ook beter combineren met met mijn gezin en huishouden.

Verder houd ik me thuis nog bezig met de verzorging van onze huisdieren, ik sport regelmatig en lees graag af en toe een boek. Ik zou heel graag een hond willen hebben, maar vind dat ik daar niet genoeg tijd voor heb. Mijn speciale interesse binnen onze praktijk ligt bij de operaties.

Ik vind het mooi om huisdier en eigenaar bij het hele proces van het onder narcose brengen, opereren en weer wakker laten worden te begeleiden. Verder zijn de behandelingen in de spreekkamer natuurlijk ook altijd vol afwisseling en uitdaging. De omgang met mens en dier boeit me tot nu toe nog elke dag!

Vera van der Horst

In mijn vroege jeugd ging ik al helpen bij de lokale kinderboerderij en als tiener spendeerde ik een groot deel van mijn vrije tijd als vrijwilliger bij een opvang voor exotische dieren. Deze trend heb ik voortgezet door tenslotte diergeneeskunde te gaan studeren. Na een reeks omzwervingen, variërend van Limburg, (India), tot Groningen ben ik neergestreken in Lemmer. Graag kom ik samen met u tot een passende behandeling van uw huisdier. Tot ziens bij Dierenkliniek Lemmer!

pug reaching up and surrounded by paw and bone doodles

Healthy Pet Club

Bespaar tot wel €100 per jaar op de gezondheidszorg van uw hond, kat of konijn.

Hoe prettig zou het zijn om bij de dierenarts een vast, voordelig bedrag per maand te betalen, waarbij jaarrond de preventieve zorg voor uw dier geregeld is? Dat is bij ons mogelijk met de Healthy Pet Club!

Wij vinden dat de preventieve zorg voor uw huisdier voor iedereen goed en betaalbaar moet zijn. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om lid te worden van de Healthy Pet Club, om er zeker van te zijn dat uw dier de beste preventieve zorg krijgt. Van vaccinaties, behandeling tegen parasieten tot regelmatige controles en korting op een aantal behandelingen: dit zijn enkele voorbeelden wat inbegrepen is bij de Healthy Pet Club voor een voordelige maandprijs.

Volledige informatie beschikbaar op www.healthypetclub.nl. Het loyaliteitsprogramma van The Healthy Pet Club Nederland wordt beheerd door CVS (UK) Ltd.

Diersoorten

Hond

Hamster

Kat

Cavia

Konijn

Hond

Hamster

Kat

Cavia

Konijn

Wat onze cliënten van ons vinden: